Pristupanjem na sajt Computerland games podrazumevamo da ste upoznati i saglasni sa dole navedenim. Ukoliko se ne slažete sa dole navedenim, molimo vas da napustite sajt.

Ne garantujemo da će sajt funkcionisati neprekidno, bez prekida kao i bez grešaka.
Zadržavamo pravo da modifikujemo sajt bez predhodnog obaveštavanja. Sadržina sajta se ne sme koristiti u druge svrhe bez naše dozvole. Sav materijal koji se nalazi na sajtu je u našem vlasništvu ili vlasništvu naših dobavljača. Naš sajt, logo, kao i ostali lični materijal su u vlasništvu Computerland-a i zaštićeni su pravom i zakonom Republike Srbije
Ovaj web sajt i sve informacije na njemu imaju isključivo informativnu svrhu. Opis pojedinačnih proizvoda na web sajtu sadrže samo osnovne informacije.
Computerland će se truditi da svi podaci koji se nalaze na sajtu budu tačni i ažurni. Ipak, Computerland ne garantuje tačnost i ažurnost ovih podataka niti preuzima bilo kakvu odgovornost u tom pogledu. Computerland ne odgovara za tačnost slika koje se nalaze na našem sajtu.
Computerland zadržava pravo da na sajt postavi linkove ali ne odgovara za sadržaj sajtova koji su linkovani.
Zaštitne marke i logoi koji se nalaze na našem sajtu su u posedu njihovih vlasnika i njihova uputreba nije dozvoljena bez pismenog odobrenja vlasnika istih.Ne morate brinuti za zaštitu vaših ličnih informacija kada kupujete na našem sajtu. Mi koristimo enkriptovanu tehnologiju koja osigurava da je svaka informacija koju šaljete prilikom procesa poručivanja apsolutno osigurana. Naši serveri su obezbedjeni i zaštićeni i sve informacije kao sto su vaši bojevi platnih kartica, adrese i lični podatci će ostati sigurni.

Ukoliko se ipak ne osećate sigurnim da ostavite vase brojeve platnih kartica, robu možete poručiti i platiti pouzećem.
ComputerLand se zalaže za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. U skladu sa ovim načelima ComputerLand:
• Dostavlja obaveštenja korisnicima po ustaljenoj praksi.
• Omogućava izbor na koji način će se podaci koristiti u marketinške svrhe.
• Obezbeđuje mogućnost ažuriranja ili promene podataka.
• Ograničava dostupnost vaših informacija.
• Omogućava kontakt u vezi pitanja koja su vezana za zaštitu privatnosti.

ComputerLand ceni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažnja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi.
Vaše podatke ćemo koristiti u marketinške svrhe kako bi smo vas obavestili o našim aktivnostima i biće korišćeni u sledeće svrhe:

• Oglasi
• Lifleti
• Newsletteri
• Poštanska pisma
• Katalozi
• Telefonski pozivi

Ukoliko se ne slažete da se vaši podatci koriste u ove svrhe, kontaktirajte nas.

Korišćenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naše Web stranice i e-mail poruke koriste Internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim Web stranicama. Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.
Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.
Naš Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da shvatimo i razumemo kako posetioci koriste naše Web stranice.
Naša Web stranica koristi servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem Interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama i Vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe se mogu koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova.

Isporuka robe se vrši isključivo ako je proizvod u potpunosti plaćen. Plaćanje se vrši isključivo u domaćoj valuti (dinar) ili putem platnih kartica. Sve cene su izražene u dinarima sa uracunatim PDV-om. ComputerLand d.o.o zadržava pravo da prekine ili otkaže kupoprodaju ukoliko se učini da je došlo do nekih nepravilnosti u procesu naplate. Odgovorni ste da će te na sajtu ostaviti ispravne brojeve platnih kartica . U slučaju krivotvorenja odgovorni ste pred zakonom Republike Srbije. Osim kešom kod nas možete kupovati i nekom od navedenih platnih kartica.
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, pa samim tim ComputerLand d.o.o neće biti odgovoran za zloupotrebu istih.
Kupovinom preko našeg sajta direktno ostvarujete popust od 3% na sve artikle. Kupovim u nekoj od naših radnji nije moguće ostvariti ovaj vid popusta.
Informišite se o našoj CL kartici i postanite član našeg privilegovanog kluba i time ostvarite popust od 5 % na hardware i 10 % na igrice.
Popusti se ne mogu sabirati i ne važe za akcijsku ponudu.
Na sajtu ComputerLand-a možete kupovati i plaćati na više načina. Plaćanje robe možete izvršiti putem platnih kartica pri procesu poručivanja robe ili po prijemu pošiljke direktno kuriru.
Nakon poručivanja artikla sa našeg sajta, očekujte da vas kontaktira osoba iz naše firme da bi potvrdili porudžbenicu.
ComputerLand d.o.o zadržava pravo na izmenu cena i dostupnost artikala bez predhodnog obaveštenja. Ipak ComputerLand neće menajti cene nakon izvršene potvrde vaše kupovine.

 


Za robu koja je kupljena od nas, a koja je došla na reklamaciju moracete da poštujete
pravila vezana zakonom o zaštiti potrošaca. Robu ćemo primati isključivo kompletnu što znaci da osim samog neispravno artikla koji mora biti kompletan morate da nam dostavite i garantni list i fotokopiju ili original fiskalni racun.
Kupac je obavezan da dostavi i iznese precizan opis funkcionalne neispravnosti i opis uslova i sredine u kojoj je proizvod radio kada je došlo do kvara u funkcionisanju istog.
Na garanciji koju dobijate od nas, prodavac mora upisati datum prodaje i pecat
maloprodaje. Datum na fiskalnom isečku i garanciji moraju biti isti.
Ukoliko neki od gore navedenih uslova ne bude ispunjen Computerland neće biti u mogućnosti da uredjaj primi na servis.

Artikal se kupcu menja za nov SAMO u slucaju da je reklamiran najkasnije 7 dana od dana kupovine.
Rok za razrešenje reklamacije je 45 dana, a nakon tog roka se daje novi proizvod ili
vraća novac (u zavisnosti od želje kupca)

GARANCIJA NE VAŽI U SLEDEĆIM USLOVIMA:
• Ako se kupac nije pridržavao proizvođačkog uputstva i pravilnika o upotrebi proizvoda
• Ako je kupac nestručno i nebrižljivo postupao proizvodom.
• Ako je proizvod servisirala neovlašcena osoba ili je oštecena kontrolna naljepnica.

U GARANCIJU NE ULAZE:
Oštecenja prouzrokovana prilikom transporta nakon isporuke, oštecenja zbog nepravilne montaže ili održavanja, mehanička oštećenja nastala krivicom korisnika, oštecenja zbog varijacije napona elektricne mreže, udara groma i pratecih pojava.

KUPAC JE DUŽAN:
Da prilikom preuzimanja robe ustanovi kompletnost i fizičku neoštecenost robe – uređaja koji preuzima, jer naknadne reklamacije po navedenim elementima nece biti prihvaćene.
Kupca pri prodaji treba obavestiti da se pridržava uputstva za rukovanje uredjajem i
uslovima garancije.
U suprotnom nećemo biti u situaciji da primimo uredjaj na servis.


Isporuka robe se vrši na teritoriji Republike Srbije i u sledećim državama Republika Srpska, Makedonija, Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina. Isporuka na teritoriji Kosava i Metohije, trenutno, nije moguća.
Computerland se obavezuje da ce roba biti isporucena najkasnije 5 radnih dana od dana poručivanja.
Computerland koristi usluge kurirskih službi sa kojima ima potpisane ugovore o saradnji.
Pozovite nas i tražite sifru vaše pošiljke sa kojom će te moći pratiti trenutni status kao i oćekivano vreme isporuke.

Za isporuku na teritoriji Srbije;

Computerland se obavezuje da ce roba biti isporucena najkasnije 5 radih dana od dana poručivanja.
Computerland koristi usluge kurirskih službi sa kojima ima potpisane ugovore o saradnji.
Computerland ne garantuje za cenu usluge isporuke pošiljke.
Pozovite nas i tražite sifru vaše pošiljke sa kojom će te moći pratiti trenutni status kao i oćekivano vreme isporuke.
Vaš paket možete pratiti direktno na sajtu

http://www.cityexpress.rs

Sva roba koje je naručena do 12h svakog radnog dana, biće dostavljena najkasnije u roku od 2(dva) radna dana na adresu kupca.
Uobičajeno vreme isporuke je 24 časa za sve gradove i veća naselja na teritoriji Srbije.
Do odstupanja i produženja moze doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče. City Express ne garantuje isporuku za 24 časa.
Kuriri su obavezni da se najave telefonom i obaveste vas o planiranoj isporuci.

Usluga isporuke se naplaćuje prema aktuelnom cenovniku kurirske službe prema ugovoru koji je potpisan od strane Computerland-a. Budite sigurni da će vaša posiljka biti isporučena u najkraćem roku. Vaša obaveza je da pošiljku zajedno sa kurirom proverite, jer u suprotnom nećemo garantovati za naknadne reklamacije.

Isporuka van granica Srbije

Ukoliko želite da poručite robu sa našeg web shop-a a nalazite se u nekoj od sledećih država Republika Srpska, Makedonija, Hrvatska
Crna Gora, Bosna i Hercegovina pri kupovini je potrebno da kupite i trošak isporuke robe.

Za države:
Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina
Troškovi isporuke pošiljke 0,5Kg (Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina)
Cena isporuke 1200 dinara (oko 11€)

Za  Republiku Srpsku:
Troškovi isporuke pošiljke 0,5Kg (Republika Srpska)
Cena isporuke 1000 dinara (oko 9€)

Za pošiljke teže od 0,5KG konsultujte cenovnik:
http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-medjunarodni-saobracaj.asp

1.Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda se može, u zavisnosti od trenutka pojave nedostatka u funkcionisanju proizvoda, svrstati u jednu od sledećih kategorija:
a) Reklamacija u trenutku instalacije ili prvog puštanja u rad (DoA - Dead on Arrival): - da je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili da ne odgovara specifikaciji ili projektovanoj nameni (ovo morate utvrditi na licu mesta, ispred kurira proveriti robu i odmah reagovati. Ako kurir napusti mesto isporuke, a Vi prijavite neispravnost kasnije ili nekompletnost pošiljke – razlikuje se račun i ono sto imate u paketu – reklamacija neće biti uvažena) - da je proizvod u trenutku instalacije ili prvog puštanja u rad neispravan – u ovom slučaju morate odmah obavestiti ovlašćeni servis za proizvod koji ste poručili (podatke o ovlašćenom servisu pronaći ćete na garantnom listu koji ste dobili uz proizvod koji ste poručili)

b) Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda u garantnom roku.

U tom slučaju, proizvod isključivo šaljete u servis na onu adresu koja je upisana na garantnom listu (tu se nalazi kontakt telefon i adresa ovlašćenog servisa koji Vam može rešiti kvar). Svako slanje proizvoda na drugu adresu (koja ne piše na garantnom listu koji ste dobili uz proizvod) se ne prihvata i proizvod gubi garanciju.

2. Prilikom prijema robe koja nije ispravno funkcionisala u trenutku instalacije ili prvog puštanja u rad (DoA), osoblje servisa je u obavezi da pre nego što izvrši zamenu robe odnosno vrati kupcu novac, proveri navode reklamacije kupca i kompletnost reklamirane robe.
Rok za povraćaj novca i utvrđivanje verodostojnosti onoga što je kupac naveo prilikom vraćanja robe je 21 dan od prijema robe na servis. Nakon toga, ovlašćeni servis za taj proizvod donosi odluku da li će se kupcu dati nov proizvod ili će se izvršiti povraćaj novca.

3. Reklamacije na funkcionalnu ispravnost proizvoda u trenutku instalacije ili prvog puštanja u rad (DoA), biće prihvaćena samo ako se reklamirana roba vraća kompletna, neoštećena, u originalnoj ambalaži i ako je ovlašćeni serviser potvrdio navode kupca.
Roba mora biti vraćena isključivo u ovlašćeni servis čiju adresu i kontakt možete pronaći na garantnom listu koji ste dobili uz kupljeni proizvod.

4. Sve ostale reklamacije, osim reklamacije na funkcionisanje proizvoda u trenutku instalacije ili prvog puštanja u rad (DoA), podležu pod opšte i posebne uslove navedene u garantnom listu.

5. Prilikom reklamacije robe u garantnom roku, kupac je dužan:
da reklamirani proizvod na servis donese u originalnoj ambalaži i u servis naznačen na garantnom listu. Ukoliko je reklamirani proizvod elektrostatički osetljiv, kupac je obavezan da proizvod donese u antistatik ambalaži.
- da prodavcu/serviseru podnese na uvid original garantnog lista i račun o kupovini.
- da prodavcu/serviseru iznese precizan opis funkcionalne neispravnosti i opis uslova i sredine u kojoj je proizvod radio kada je došlo do nedostatku u frunkcionisanju istog.
- nakon toga, sve informacije o statusu proizvoda koji je na servisu kupac isključivo dobija od ovlašćenog servisa gde je i ostavio proizvod.

Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije, usled neispravnosti ili oštećenja uređaja, odnosno u cilju servisiranja istog i ne može se izvršiti u druge svrhe. U slučaju da je kupac koristio uređaj, ako je uređaj otvaran, i nakon određenog vremena nije zadovoljan radom, tj. očekivao je mnogo više od naručenog uređaja povraćaj novca, zamena proizvoda ili povraćaj istog nije moguća.

ComputerLandGames.rs zadržava sva prava promene cene proizvoda; pa ako ste poručili uređaj po jednoj ceni i sa tom cenom ste ga primili na kuću adresu, a nakon toga je cena smanjena nemate prava na povraćaj novca.

U vezi sa svim dodatnim pitanjima sa povraćajem robe nam se možete obratiti pozivom e-mail-om na office@computerlandgames.rs

 

Za sve informacije vezane za poručivanje, plaćanje, isporuku robe ili proceduru slanja/primanja reklamacije, primedbe ili sugestije molimo vas da nam se obratite na sledeći e-mail :

office@computerlandgames.rs

ili kontaktiraje vaš najbliži ComputerLand Shop

www.computerlandgames.rs je vlasništvo
Computerland d.o.o
Gospodara Vučića 176,
11000 Beograd, Serbia
Tel/fax: +381 (0) 11 71-58-000
e-mail office@computerlandgames.rs

PIB 103309087
MB 17542508


ComputerLand Web Shop Team