Zatvori

PS3

Banca intesa, verified by visa, master card, secure code
GTA5
COD

Preorder

NBA 2K15
PS3
NBA 2K15
1-10 od 16
1 | 2 Sledeca
Sortirati po:
Prikazati:
FIFA15

Electronic Arts

FIFA15

8,499.00 din

26.09.2014

 
NBA 2K14

2K Games

PEGI Rating 3+

NBA 2K14

2K Games je potvrdio da ćemo u nadolazećem NBA 2K14 dobiti mogućnost odabira nekih od najpoznatijih timova Eurolige.
U igru će biti ukupno 14 evropskih timova poput Barcelone, CSKA, Olympiacosa, Maccabija i ostalih.
Iako bi mogućnost odabira svih najvećih evropskih timova bila dobrodošla, nećemo se žaliti. Ovakav rasplet predstavlja veliki korak napred i osiguraće još više uživanja u virtualnoj košarci.

7,499.00 din

04.10.2013

 
FIFA 14

Electronic Arts

PEGI Rating 3+

FIFA 14

Obećava da će franšiza biti korak napred sa novom "Pure Shot" i potpuno novom "ball physics system" koji obećavaju da će transformirati šutiranje, pri čemu svaki udarac će biti veoma realan. Prema saopštenju koje smo dobili, spreman je potpuno novi Pure Shot tako da igrači će moći prilagoditi svoj korak i prilazni ugao kako bi pronašli najbolje mesto za šutiranje lopte.

Real Ball Physics će odrediti putanje lopte, što omogućuje igračima da šutiraju loptu punom snagom iz daljine, baš kao pravi igrači. Fanovi će moći kroz sistem nagrađivanja da steknu pravo na to da diktiraju tempo utakmice kroz četiri nove funkcije...

7,999.00 din

27.09.2013

 
Pro Evolution Soccer 2014

Konami

PEGI Rating 3+

Pro Evolution Soccer 2014

Konami koristi novi Fluidity engine koji je baziran na impresivnom FOX engine-u koji pokreće Metal Gear Solid 5 i buduće KojiPro igre. TrueBall Tech je novi sistem upravljanja koji omogućava još veću kontrolu nad loptom, čak i kada je u vazduhu. M.A.S.S. (Motion Animation Stability System) služi za još realističnije animacije, fiziku pokreta i kontakte, a Heart (srce) čine varijacije timske i lične motivacije igrača na domaćem ili gostujućem terenu. Igra će se neće pojaviti za XONE, PS4, PS Vita i 3DS jer za to Konami smatra da je potrebna neka veća revolucija u gameplayu.

3,599.00 din

20.09.2013

 
Pro Evolution Soccer 2013

Konami

PEGI Rating 3+

Pro Evolution Soccer 2013

Predhodna cena važi samo za kupce koji su igru već poručili preko web shopa ili u prodavnicama direktno.
Pored standardnih kontrola uvedene su i nove za izvođenje kratkog kornera, već dugo najavljivane double touch i dynamic one-two, manuelni šut i lob, kao i četiri nove finte. Ostaje da se vidi da li će Konami uspeti da ukombinuje ova poboljšanja sa Player ID opcijom koja omogućava individualne driblinge za svakog igrača.

Pozovite
 
London 2012

SEGA

PEGI Rating 3+

London 2012

Atmosferu Olimpijskih igara možete dočarati i kod kuće, na uz oficijelnu igru - London 2012. Sa preko 40 disciplina i modom za više igrača, zabava je garantovana!

Pozovite
 
PS3 FIFA Street

Electronic Arts

PEGI Rating 3+

PS3 FIFA Street

Autentična simulacija uličnog fudbala, igra FIFA Street nudi brzu i spektakularnu zabavu za sve fanove igre ''na male goliće''. Igrajte kao jedan od superstarova ili kreirajte svog igrača i obiđite svet u tekmičenju za najboljeg freestyle igrača.

6,999.00 din

16.03.2012

 
PS3 SSX

Electronic Arts

PEGI Rating 3+

PS3 SSX

Imate mogućnost skakanja iz helikoptera, bežite pred lavinama i koristite odela za letenje. Za razliku od prethodnih igara iz serijala, kontrole su izmenjene i fokus je samo na analognom stiku i prednjim tasterima kontrolera. Ali ovo je opciono i mogu se koristiti kontrole kao u prethodnim igrama. Mape i dizajn nivoa su različiti u odnosu na prethodne nastavke, tako da ima manje nevidljivih barijera i zidova. EA ekipa je iskoristila satelitske podatke od NASA-e da bi prikazali 28 planina sa devet planinskih venaca širom sveta. Ovi podaci i slike su korišćeni samo kao osnova dizajna nivoa, a proizvođači su napravili svoje terene preko toga. Igrači koriste helikopter da putuju do različitih lokacija na određenim planinama. Kanadske Stenovite planine, Aljaska, Patagonija, Antarktik, Alpi, Afrika, Himalaji, Siberija i Novi Zeland su lokacije na kojima se možete igrati. Sve ove lokacije su dostupne za igrače širom sveta, osim Fuji koji je samo za Severnu Ameriku. Ovaj nastavak postavlja nove standarde sa različitim i opasnijim lokacijama, neverovatnijim doživljaj brzine i takmičenjim masivih razmera.

6,999.00 din

02.03.2012

 
PS3 Grand Slam Tennis 2

Electronic Arts

PEGI Rating 3+

PS3 Grand Slam Tennis 2

3,999.00 din

10.02.2012

 
Pro Evolution Soccer 2012

Konami

PEGI Rating 3+

Pro Evolution Soccer 2012

Igra je sada i službeno podržana od UEFE, što se, između ostalog, reflektuje činjenicom da će tokom biranja moda kojeg želimo igrati u pozadini „vrteti“ snimke pravih akcija s utakmica. Sitnica koja ne znači puno, ali pridonosi ugođaju. Pre koji dan smo pročitali i vest kako Lionel Messi više neće biti naslovno lice igre, što nas je malo iznenadilo obzirom da je tu ulogu držao već tri godine zaredom. Na službenoj Facebook stranici serijala, Konami je postavio nekoliko videa s golovima Cristiana Ronalda, pa nam se čini kako će nam se narcisoidni „Kiki“ smeškati s omota PES-a 2012.

Pozovite
 
Sortirati po:
Prikazati:
1-10 od 16
1 | 2 Sledeca
*Sve cene su izražene sa PDV-om
Nerf
CM Storm Headset Pulse-R
Counter Strike 1.6
CM Recon
wod2
Dark Souls 2
Destiny
Skylanders Trap Team