Zatvori

Platforme

Banca intesa, verified by visa, master card, secure code

Pretraga proizvoda

Ključna reč: Platforma: Proizvođač:
Kategorija:
1-5 od 5
Sortirati po:
Prikazati:
PC Call of Duty Ghosts Hardened Edition

Activision Blizzard

PC

PC Call of Duty Ghosts Hardened Edition

Call of Duty: Ghosts je na mnogo načina nova igra, a multiplayer tu pre svega mora da prednjači. Sledeći primer Battlefield serijala, teren i objekti su sada podložne uništavanju i dinamičnim izmenama koje u velikom delu utiču na ishod mečeva. Novina je Squads, u kojem se prave, shodno nazivu, squad-ovi sa kojima igrate protiv ostallih igrača, baš kao sa pojedinačnim likovima, osim što sad osim loadout-a možete da menjate i izgled likova. Sastoje se od najviše deset vojnika, i namenjen je i solo i multiplayer igranju u nekoliko modova, bilo online ili offline. Među desetak modova se nalazi i nekoliko koje sad prvi put vidimo (Blitz, Cranked) ali i nekoliko klasika bez kojeg multiplayer ne bi bio multiplayer. Za kooperativno igranje je tu Extinction, u kojem najviše četiri igrača brani bazu od vanzemaljaca (svaka slučajnost sa Horde modom iz Gears of War-a je sasvim sigurno slučajna).

1,499.00 din

05.11.2013

 
Mass Effect 3

Electronic Arts

PC

Mass Effect 3

Priča će se odigravati na Zemlji koja je napadnuta od rase zastrašujućih mašina koji su započeli uništenje ljudske vrste. Shepardova posljednja misija će biti spašavanje Zemlje.
"Razvojni tim je fokusiran na stvaranje najveće i najbolje igre u serijalu, osiguravajući da ona premaši svačija očekivanja", rekao je Mass Effectov izvršni producent serijala Casey Hudson..

Predstojeća i posljednja igra u Mass Effect trilogiji izlazi istovremeno za PC, Xbox 360 i PS3 u prvom kvartalu 2012. godine.

Pozovite
 
F.E.A.R. 3

Warner Bros

PS3

F.E.A.R. 3

F.E.A.R. 3 će biti treći nastavak u ovom serijalu, koji je započeo u 2005. godine. Priča igre će se nastaviti, ali će dodati novi co-op mod koji će igračima dopustiti preuzimanje uloge jednog od dva lika. Igrači mogu uskočiti u cipele Point Mana, genetskog super-vojnika, koji se pojavio u prvom F.E.A.R.-u ili njegovog brata Paxtona Fettela, koji ima telekinetičke moći. Likovi će prikazati potpuno različite priče iz svake perspektive.

U nastojanju da poboljšaju horror elemente u F.E.A.R.-u 3, Warner Bros je angažirao redatelja horror filmova Johna Carpentera za savjetovanje u razvoju igre.

Pozovite
 
Grand Theft Auto 4 The Complete Edition - GTA 4 & Episodes From Liberty City

Take2

PC

Grand Theft Auto 4 The Complete Edition - GTA 4 & Episodes From Liberty City

1,250.00 din

24.10.2010

 
PC Need for Speed Most Wanted 2 (2012)

Electronic Arts

PC

PC Need for Speed Most Wanted 2 (2012)

999.00 din

 
Sortirati po:
Prikazati:
1-5 od 5
*Sve cene su izražene sa PDV-om