Zatvori

Letelice i dronovi

Banca intesa, verified by visa, master card, secure code
DJI Spark
31-40 od 68
Prethodna | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Sledeca
Sortirati po:
Prikazati:
Osmo - Part 36 - Triple Mount Suction Cup Base

Dji

Osmo - Part 36 - Triple Mount Suction Cup Base

6,100.00 din

 
Osmo - Part 44 DJI FM-15 Flexi Microphone

Dji

Osmo - Part 44 DJI FM-15 Flexi Microphone

1,259.00 din

 
Phantom 4

Dji

Phantom 4

Automatsko zaobilaženje prepreka
Praćenje pokretnih objekata korišćenjem ActiveTrack tehnologije
TapFly vam omogućava da upravljate prostim ptitiskom na ekran mobilnog uređaja
Opcija samostalnog pametnog povratka kući uz zaobilaženje prepreka
28 minuta autonomija letenja, maksimalna daljina letenja 5km
Maksimalna brzina 72km/h
4K kamera sa gimbalom
Ugradjena crna kutija

173,500.00 din

 
Phantom 4 + 2 Extra Batteries + Charging Hub

Dji

Phantom 4 + 2 Extra Batteries + Charging Hub

SADRŽAJ PAKOVANJA:
Phantom 4 letelica
Phantom 4 daljinski
Stabilizator kamere (gimbal) po 3 ose
Ugradjena kamera
DJI Lightbridge sistem prenosa slike
Pametna baterija 4S 15.2V 5350mAh
Dve dodatne baterije
Hub za tri baterije

198,000.00 din

 
Phantom 2 Zenmuse H4 - 3D Edition V2

Dji

Phantom 2 Zenmuse H4 - 3D Edition V2

44,999.00 din

 
Phantom 4 PRO

Dji

Phantom 4 PRO

DJI Phantom 4 Pro Unapređena kamera je opremljena sa 1-inch 20-megapixel senzorom koji je u mogućnosti da snima 4K/60fps video i u Burst režimu fotografije sa 14 fps. Primena titanijumske legure i legure magnezijuma povećava čvrstoću rama letelice i smanjuje njenu težinu, čineći da DJI Phantom 4 Pro ima sličnu težinu kao i Phantom 4. Sistem autonomije leta ima duple zadnje senzore za vizuelno pozicioniranje i infracrvene senzore za praćenje prepreka u pet pravaca i izbegavanja istih u četri pravca.

Kamera je redizajnirana da koristi 1-inch 20-megapixel CMOS senzor. Namenski projektovana optika sastavljena od osam elemenata je raspoređena u sedam grupa, ovo je prva DJI kamera koja koristi mehanički zatvarač, eliminišući distorziju kotrljanja zatvarača koja se može javiti prilikom slikanja subjekata koji se brzo kreću ili lete velikom brzinom. U stvari, Moćna je kao i mnoge tradicionalne kopnene kamere. Još bolji video zapis podržava H.264 4K video sa 60fps ili H.265 4K sa 30fps, oba sa 100Mbps bitrate. Unapređeni senzori i procesor hvataju sve sa još više datalja na slikama kao i podatke slika koji su potrebni za napredniju post-produkciju.

Autonomija letenja je proširena sa dodatnim setom senzora visoke rezolucije za vizuelno pozicioniranje smeštenih pozadi kao dodataka za par zenzora koji su smešteni napred i infracrvenih senzore smeštenih levo i desno. Ova mreža omogućava praćenje prepreka u 5 pravca i izbegavanje istih u četri, štiteći tako DJI Phantom 4 Pro od još više prepreka i omogućava veće poverenje tokom leta i snimanje kompleksnijih videa.

Crtanje je potpuno nova tehnologija za kontrolu do odredišne tačke. Jednostavno nacrtajte rutu na ekranu i DJI Phantom 4 Pro će se kretati tom rutom dok će mu visina biti zaključana. Ovo omogućava pilotu da se fokusira na kameru i pravi kompleknije snimke. Postoje dva režima za crtanje i mogu se koristiti u dva različit scenarija. Napred (prednji): Letelica prati rutu i održava konstantnu brzinu sa kamerom uperenom u smeru leta. Slobodna: letelica se kreće datom rutom, dok je kamera slobodna da se kreće u bilo kom smeru.

Phantom 4 Pro automatski prepoznaje subjekte, prati i snima, slika ih dok se kreću čineći kompleksnije snimke lakšim. Praćenje objekata koji se kreću veom brzo može biti veliki izazov, ali unapređeni algoritmi korišćeni kod DJI Phantom 4 Pro prepoznaju objekat i drže ga na “ nišanu“. Ovaj novi algoritam takođe može da prepozna više subjekata, od ljudi , automobila pa sve do životinja, i prilagodiće svoju dinamiku leta tako da omogući što bolje i finije snimke. Pilot sada može birati između: Pratiti – Prati otpozadi ili spreda subjekat i automatski izbegava prepreke. Profil – Leti uz subjekat odnosno pored njega tako da može da hvata profilne snimke. Reflektor – Kameru drži strogo na subjektu dok letelica može da leti gotovo svuda.

Letite bilo gde jednostavnim dodirom odredišta na mapi. Dodirnite bilo gde na ekranu da fino podesite smer letenja dok letelica automatski izbegava prepreke* i dodirnite ekran ponovo ili se koristite palicom na daljinskom upravljaču da promenite odredište. Nova funkcija AR Ruta pokazuje smer leta u realnom vremenu kako je i sama ruta podešena. Kako zna da bude teško da se kontroliše visina, kurs, brzina i ugao kamere koristeći džojstik, Tapfly free vam dozvoljava da podesite smer leta, omogućavajući vam da okrenete Phantom 4 Pro ili gimbal kako vam je potrebno a da pritom ne narušavate smer leta. Sada ima tri režima Tapfly : TapFly napred – dodirnite da letite u željenom smeru TapFly nazad – Dodirnite da letite u suprotnom smeru od smera na mapi, dodirnite donji desni ugao na mapi da bi ste leteli suprotno od smera gornjeg levog ugla. TapFly slobodno* –Zaključajte smer kretanja unpred vašeg Phantoma dok kamera ostaje slobodna da se okreće u bilo kom smeru ok leti. *Izbegavanje prepreka nije moguće u režimu TapFly slobodno

U svom unapređenom režimu za povratak na tačku poletanja DJI Phantom 4 Pro može sam izabrati rutu za povratak na osnovu uslova životne sredine. On snima rutu dok leti i tako omogućuje sebi bebedan povratak usput izbegavajući i prepreke. Zasnovano na visini u vreme kada ostane diskonektovan , DJI Phantom 4 Pro je takođe u mogućnosti da podesi svoj let tako da izbegne prepreke onako kako ih je video ranije. Prilikom poletanja Phantom 4 Pro će snimiti površinu ispod sebe i uporediti je sa onom koju vidi kada se vraća radi preciznijeg sletanja. Isto tako može detektovati zemlju i proveri da li je bezbedno za sletanje, bilo koju prepreku koju nađe ili ako ima vode na zemlji upozoriće pilota i lbdeti na bezbednoj visini pomažući letelici da što bezbednije sleti.

Koristeći Gesture režim, selfiji mogu biti slikani sa lakoćom koristeći nekoliko Gestures bez daljinskog upravljača. Unapređena kompjuterska tehnologija za vizuelizaciju dozvoljava DJI Phantom 4 Pro da prima instrukcije kroz gestures. Ako subjekat jednostavno podigne ruke, letelica će prepoznati taj pokret i staviti subjekat u centar kadra. Kada je spreman za fotografisanje, subjekat drži ruke podignute da signalizira letelici. Počeće odborjavanje od tri sekunde, dajući vam vreme da zauzmete pozu i omogućiti vam da zabeležite neke trenutke bez daljinskog upravljača.

Različite produkcije zahtevaju drugačije performanse letenja, tako da vam DJI Phantom 4 Pro nudi tri režima letenja: P,A i S. Prebacivanje iz režima u režim omogućuje pilotu da ima kontrolu koju poželi, tako da može da ima finoću , jednostavnost, inteligentnu navigaciju ili brzinu. U režimu Position, TapFly, ActiveTrack, izbegavanje prepreka su moguće. Sport režim dodaje ekstra okretnost pri većim brzinama, dostižući brzinu od 45mph (72kph). Atti režim satelitsku stabilizaciju i održava visinu Phantom 4 Pro letelice. Što je idealno za iskusnije pilote koji traže finije i kompleksnije snimke. Tripod režim, ograničava brzinu na 4mph (7kph) Obezbeđujući precizniju kontrolu za finiji kadar i letenje u zatvorenom prostoru. U ovom modu u funkciji su i infracrveni senzori i senzori za vizuelno pozicioniranje.

Koristeći novu DJI Lightbridge HD video tehnologiju za prenos podataka, DJI Phantom 4 Pro ima maksimalni domet za prenos od 4.3i (7km)*. Pre bilo kog leta, on skenira opseg dostupnih frekvencija da pronađe i koristi onu koja ima najmanje ometanja. Podržavajući 2.4GHz i 5.8 GHz ffrekvencije, daje veću sigurnost pri letenju . Čvrsto povezan sa DJI GO 4 app, Lightbridge video prenos takođe šalje statistiku leta u realnom vremenu, i može se koristiti da brzo preuzmete fotogravije i video zapise na povezane mobilne uređaje. Lightbridge video prenos koristi unapređenu tehnologiju i može se automatski podesiti prem sredini u kojoj se radi. Obezbeđuje visoki kvalite, minimalno kašnjenje video prenosa u okviru njegovog dometa i bolje iskustvo u snimanju. Tradicionalni video zapis zauzima veći propusni opseg i podložniji je smetnjama. Takođe ima i lošiji kvalitet fotografije i kraći domet . Wi-Fi Prenos je lošiji u poređenju sa ovim, ima kašnjenja u prenosu, duže vreme rekonekcije i karaći domete za video prenos. * Bez prepreke, bez smetnji, kada je FCC kompatibilan.

Profesionalno snimanje iz vazuha zavisi i od dužine leta. DJI Phantom 4 Pro može maksimalno da leti do 30 minuta, obezbeđujući vam više vremena u vazduhua da uhvatite savršen snimak. DJI GO 4 app Prikazuje srtus baterije i proračunava preostalo vreme leta prem razdaljini koju ste prešli i jš drugih podataka. Obavestiće kad ostanete na pri kraju baterije i kada je vreme da se bezbedno vratite na mesto poletanja. Unapređeni menadžment baterije je tu da spreči bilo kakvo prepunjavanje ili pražnjenje baterije više nego što je potrebno. Kad se skladište na duže vreme baterije će se sam postepeno prazniti da bi obezbedile sebi duži životni vek.

213,999.00 din

 
Phantom 4 PRO+

Dji

Phantom 4 PRO+

DJI Phantom 4 Pro Plus Unapređena kamera je opremljena sa 1-inch 20-megapixel senzorom koji je u mogućnosti da snima 4K/60fps video i u Burst režimu fotografije sa 14 fps. Primena titanijumske legure i legure magnezijuma povećava čvrstoću rama letelice i smanjuje njenu težinu, čineći da DJI Phantom 4 Pro Plus ima sličnu težinu kao i Phantom 4. Sistem autonomije leta ima duple zadnje senzore za vizuelno pozicioniranje i infracrvene senzore za praćenje prepreka u pet pravaca i izbegavanja istih u četri pravca.

Kamera je redizajnirana da koristi 1-inch 20-megapixel CMOS senzor. Namenski projektovana optika sastavljena od osam elemenata je raspoređena u sedam grupa, ovo je prva DJI kamera koja koristi mehanički zatvarač, eliminišući distorziju kotrljanja zatvarača koja se može javiti prilikom slikanja subjekata koji se brzo kreću ili lete velikom brzinom. U stvari, Moćna je kao i mnoge tradicionalne kopnene kamere. Još bolji video zapis podržava H.264 4K video sa 60fps ili H.265 4K sa 30fps, oba sa 100Mbps bitrate. Unapređeni senzori i procesor hvataju sve sa još više datalja na slikama kao i podatke slika koji su potrebni za napredniju post-produkciju.

Autonomija letenja je proširena sa dodatnim setom senzora visoke rezolucije za vizuelno pozicioniranje smeštenih pozadi kao dodataka za par zenzora koji su smešteni napred i infracrvenih senzore smeštenih levo i desno. Ova mreža omogućava praćenje prepreka u 5 pravca i izbegavanje istih u četri, štiteći tako DJI Phantom 4 Pro Plus od još više prepreka i omogućava veće poverenje tokom leta i snimanje kompleksnijih videa.

5.5in 1080p ekran integrisan sa DJI Phantom 4 Pro Plus pruža 1000 cd/m2 osvetljenja, što je duplo više nego konvencionalni smart uređaji. Kako je DJI GO app instalirana , hardver i softver mogu biti potpuno optimizovani, dozvoljavajući vam da edit-ujete i šerujete momentalno. Baterija koja pruža rad do pet sati pretvara daljnski DJI Phantom 4 Pro Plus u najbolje rešenje za snimanje iz vazduha. Integrisani i unapređeni Lightbridge HD video sistem za prenos podrzava rad na dve frekvencije radi većeg otpora prilikom smetnji i maksimalnog dometa za prenos do 4.3mi (7km)*. *Bez prepreka, bez smetnji, kada je FCC kompatibilan.

251,999.00 din

 
Phantom 2 Zenmuse H4 - 3D + GitUp 1 akciona kamera V2

Dji

Phantom 2 Zenmuse H4 - 3D + GitUp 1 akciona kamera V2

49,999.00 din

 
SPARK, Alpine White

Dji

SPARK, Alpine White

73,099.00 din

 
SPARK Fly More Combo, Alpine White

Dji

SPARK Fly More Combo, Alpine White

99,999.00 din

 
Sortirati po:
Prikazati:
31-40 od 68
Prethodna | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 Sledeca
*Sve cene su izražene sa PDV-om
Overwatch
Tekken 7
Battlefield 1
Titanfall 2
Mafia 3
Andromeda
CoD Infinite Warfare
Redragon