Zatvori

PC

Banca intesa, verified by visa, master card, secure code

Igi 2 Covert Strike

499.00 din *Cena je izražena sa PDV-om Izdavač:Codemasters Datum izlaska: 21.02.2003 Na lageru:
Komada:

Igru odlikuje neverovatna atmosfera i realnost koja vas od početka okružuje i sve dublje uvlači u igru. Priča je predstavljena u devetnaest misija koje su podeljene u tri kampanje. Igru počinjete u Rusiji gde morate da sprečite da novo elektromagnetno oružje padne u pogrešne ruke da bi vas eventualno zadaci odveli u Libiju i na kraju u Kinu.Tu su nove špijunske igračke koje olakšavaju izbegavanje opasnosti. 

IGI 2: Covert Strike predstavlja mešavinu First Person Shootera i First Person Sneakera, odnosno akcije i tajnovitosti.  „Šunjalački” deo je mnogo izraženiji nego u prošloj igri tako da je ispunjen cilj: osećaj da ste tajni agent na specijalnom zadatku koji je osnovni adut ove igre.

Sem oružja, Dejvid, tajni agent, poseduje i nove „špijunske igračke” koje olakšavaju izbegavanje opasnosti i planiranje sledećeg poteza kao npr. dvogledi za gledanje po mraku i termalni dvogled pomoću kog možete da vidite izvore toplote i kroz zidove.

Sa audio strane, raznovrsni atmosferski zvukovi veoma lepo popunjavaju ambijent, a muzička podloga često prati radnju kao u špijunskom trileru. IGI 2: Covert Strike je definitivno uspeo nastavak prethodnog naslova. Detaljnija i ozbiljnija igra od originala koja ipak zadržava njegov šarm, privlačnost i zabavnost. Za svakog kompjuterskog tajnog agenta koji drži do sebe, ovo je jedna od onih misija koju ne smete da odbijete.

 

Singularity

Singularity

799.00 din.
Front Mission Evolved

Front Mission Evolved

599.00 din.