Zatvori

PS3

Banca intesa, verified by visa, master card, secure code

Grand Theft Auto 5

3,999.00 din *Cena je izražena sa PDV-om Izdavač:Take2 Datum izlaska: 17.09.2013 Na lageru:
Komada:
Pet godina nakon avantura Nika Belića u fenomenalnom Grand Theft Auto IV, peti nastavak ovih dana dolazi na konzole pored vas (Xbox 360 i PlayStation 3). PC igrači su i ovaj put dobili, paaa - ispalu, ali Rockstar ne isključuje da će se PC verzija jednog dana pojaviti. Jednog! ... Prvi utisak koji GTA V odaje je kombinacija impresivnog okruženja i klasičnog gejmpleja. Akcija se iz Liberty Citya (Njujork) preselila u Los Santos, virtuelni Los Anđeles, koji smo poslednji put videli pre gotovo deset godina u GTA: San Andreas.

Okruženje koje je i na PlayStationu 2 i prvom Xboxu delovalo impresivno, na konzolama aktuelne generacije zaista izgleda fantastično. Pravilo je da se najbolje igre za jednu konzolnu generaciju pojavljuju na kraju njenog životnog veka, što je GTA V u potpunosti ispoštovao. Kada je završite, taman će doći vreme za apgrejd na Xbox One ili PlayStation 4.

Grand Theft Auto V je prva GTA igra koja ima više od jednog glavnog junaka. Sada ih ima tri: Majkl, Frenklin i Trevor, čije su priče isprepletane u zamršeno klupko nasilja, kriminala, prijateljstva i izdaje. Rockstar je oduvek pričao dobre priče, ali sada je zaista zabrazdio u vode TV drame koja bi odlično prošla kao krimi TV serija.