Zatvori

PC

Banca intesa, verified by visa, master card, secure code

G29 Driving Force Racing Wheel PC/PS4/PS3

45,999.00 din Regularna cena:59,599.00 din Vaša ušteda:13,600.00 din *Cena je izražena sa PDV-om Izdavač:Logitech Datum izlaska:  Na lageru:
Komada:

Kompanija Logitech predstavila je svoj novi Logitech G29 Driving Force volan namenjen za PlayStation 4 i PlayStation 3 konzole. Osmišljen za preciznu vožnju s dugotrajnom pouzdanošću i izdržljivošću, Logitech G29 Driving Force ima dvostruki motor s force feedback mehanizmom i spiralnim prenosnikom bez praznog hoda, volan s kožnom presvlakom, pedale za gas, kočnice i kvačilo od nerđajućeg čelika.

Projektovan s dvostrukim motorom i force feedback mehanizmom, Logitech G29 Driving Force realno simulira osećaj vožnje u automobilu, stvarne uslove na putu i trošenje guma kako biste mogli osetiti nedovoljno skretanje ili proklizavanje za vreme vožnje, gubitak pravca i još mnogo toga. Sa spiralnim zupčastim prenosnikom u auto-menjaču dobićete izuzetno tihe i precizne upravljačke akcije. Prenos bez praznog hoda takođe omogućava da uz pomoć pedala i volana maksimalno povećate kontrolu. 

Logitech G29 Driving Force  je osmišljen da dugo traje budući da ima ležajeve od čeličnih kuglica i pedale i menjač od nerđajućeg čelika. Ručno obrađena koža visokog kvaliteta daje Logitech G29 Driving Force volanu visoke gejming performanse, a igraču osigurava udobniji i trajniji doživljaj. Osim toga, volan možete postaviti na sto ili gejming sedište kako biste smanjili pomeranje ili trzanje tokom različitih akcijskih manevara.