Zatvori

PC

Banca intesa, verified by visa, master card, secure code


Ea Download Guide

Battlefield Bad Company 2 Vietnam Key

Pozovite Izdavač:Electronic Arts Datum izlaska: 24.12.2010
Mnogobrojni fanovi Bad Companya 2 napokon su dobili ekspanziju koju su željeno iščekivali. Nakon što smo se vijetnamskih bojišta nagledali u novom Call of Dutyu, DICE i EA u Vietnam ekspanziji za Bad Company 2 stavili su još veći fokus na taj neslavni period čovečanstva. Ako ste više singleplayer tip na ovu ekspanziju možete komotno zaboraviti; BC2: Vietnam je fokusiran na online napucavanje i isključivo na isto.

Veroatno prva stvar koja će vas zainteresirati svojom pojavom prilikom prvog startanja igre i to prilikom odabira klase, odnosno oružja, jeste plameno bacač. Na um odmah dođe pomisao - "Znači mogu se zatrčati među neprijatelje, zapaliti ih, slušati ih kako jauču i gledati kako bodovi rastu?". Naravno, nećete odoliti novom oružju, instiktivno ćete ga izabrati, a kad ga vidite u akciji uskoro ćete shvatiti da funkcionira baš kako ste i pomislili.

Licno bih rekao da je ovo najzanimljivije novo oružje na kraće staze, ali je i jedino koje se ističe od ostalih novih naprava za sijanje smrti. Kako se igra odvija za vrijeme Vijetnamskog rata, broj novoga naoružanja nije preterano veliki, što je sasvim razumljivo. Nešto manji broj pušaka, pištolja i dodataka za iste samo je poboljšao gameplay, jer je takav pristup developera vrlo pozitivno uticao na balans klasa. Više nema svemogućih medica koji  imaju red dot ili optiku, što im omogućuje da ubijaju bez većih problema sa pola mape. Sada se klase puno više i kvalitetnije nadopunjuju nego što je slučaj u originalnom Bad Companyu 2.