O NAMA

Mi, u ComputerLand-u, shvatamo da ukoliko želimo da ostvarimo uspeh to možemo samo uz kreativne, pametne i vredne ljude. U ComputerLad-ovim kancelarijama naićićete na izazovne projekte i pametne ljude spremne da promene svet. ComputerLand nije konvencijalno preduzeće i to ne namerava da postane. Znamo da je svaki zaposleni važan deo strukture firme i da ima šta da kaže i kao takav sastavni je deo našeg uspeha.
Bavimo se distribucijom periferne računarske opreme, multimedijalnih uredaja i igračkih naslova. Pored distribucije proizvoda svetski poznatih kompanija Logitech, 3Dconnexion, Wacom, Creative, RaidSonic, ComputerLand je i distributer igračkih naslova Activison Blizzard, Sega, THQ, Square Enix, Konami, Warner Bros, Techland, 1C Company, Phenomedia, Compedia, Codemasters, drugim rečima ša god da vam je potrebno mi imamo!U jednom momentu našeg uspešnog poslovanja rešismo da otvorimo i maloprodaje.

Iako su svi očekivali da maloprodaje nose ComputerLand ime mi smo učinili nešo totalno drugačije, dajući našim šopovima koloritna imena...bukvalno!! Tako su se rodili Green shop sa sedištem u Beogradu na Terazijama, Orange shop kod Vukovog spomenika takođe u Beogradu, Black shop u Vršcu, White shop u Novom Sadu, a ovi šopovi samo su početak naše suverene vladavine u retail segmentu poslovanja.ComputerLand danas predstavlja uspešnu kompaniju sa preko 40 stalno zaposlenih i godišnjim prometom od preko 8 mil. USD. Ne treba spominjati (ali moramo) da godišnji promet nastavja tendenciju rasta i to nas čini veoma srećnim.

Vizija nam je bila da na našem tržištu predstavimo proizvode najnovijih tehnologija svetskih, renomiranih proizvođača i pri tome doprisnesemo unapređenju društva i širenju računarske kulture, a kako mnogi vole da koriste strane izraze, zarad njih, mi cemo prevesti našu viziju i nazvati je SOCIAL HI TECH AWARNESS. >Ponosni smo što smo u Srbiju doveli kompanije kao što su ATI, 3DFV, Kingston, Palm, Belkin i mnoge druge, a što i ne bi bili.

ComputerLand pruža podršku i obezbeđuje servis za sve distribuirane proizvode za vreme i po isteku garantnog perioda. Nije da volimo da se hvalimo ali ComputerLand Games kao deo ComputerLand-a jedan je od vodećih distributera video igara na Balkanu. Naš portfolio se sastoji od ugovora za distribuciju vodećih svetskih izdavaca igara, licenciranja igraonica i licenci za održavanje igračkih turnira, od kojih je najveći kvalifikacioni turnir za World Cyber Games, svetsku olimpijadu u video igrama